Ξεκίνησε με εμάς

Ανακαίνιση Επαγγελματικών Κτιρίων

Η ομάδα της SIGMACON Constructors αντιλαμβάνεται τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, προτείνει πρωτοπόρες εφαρμογές και πραγματοποιεί με συνέπεια το όραμα των πελατών της.

Βασικές Υπηρεσίες

Επισκόπηση Ανακαίνισης

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, προμηθεύουμε, εγκαθιστούμε, επισκευάζουμε τον επαγγελματικό χώρο σας. Κάθε πτυχή της ανακαίνισης κτιρίου σας διεκπεραιώνεται από την εσωτερική ομάδα ειδικών μας. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο με υπευθυνότητα, συνέπεια και αισθητική.

3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ειδικευόμαστε στην ολοκληρωμένη προσέγγιση βιομηχανικών και επαγγελματικών έργων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

Οι διαχειριστές έργων μας χειρίζονται όλες τις πτυχές του έργου σας για να εξασφαλίσουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαχειριζόμαστε κάθε φάση του έργου, από τον καθορισμό των στόχων σας μέχρι την παράδοση του κλειδιού για τη νέα σας ιδιοκτησία

Μοναδικά Έργα

Ολοκληρωμένη Εμπειρία Ανακαίνισης

Οι αρχιτέκτονες  της SIGMACON Constructors ακολουθούν τις τάσεις και προτείνουν ιδέες και λύσεις ιδανικές για τον χώρο σας, κατάλληλες για το αντικείμενο εργασίας σας και των υπηρεσιών που προσφέρετε.

Στάδια &Εφαρμογή Ανακαίνισης

SIGMACON Constructors

Επίσκεψη & Χαρτογράφηση του Χώρου: Αναλογιζόμαστε κάθε έργο ως μοναδικό. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε χώρους που αντικατοπτρίζουν και αποτυπώνουν τον χαρακτήρα των ιδιοκτητών τους.

Μελέτη: Οι ειδικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες της ομάδας μας αρχίζουν να δημιουργούν την πρότασή τους για τον επαγγελματικό χώρο σας και συνεργάζονται με όλα τα μέλη των τεχνικών συνεργείων ώστε να δημιουργήσουν μια πρόταση που  θα είναι λειτουργική αλλά και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Σχεδιασμός: Η εφαρμογή της τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης του σχεδίου ώστε να μπορείτε να δείτε λεπτομερώς την απεικόνιση του χώρου σας με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης. Το 3D σχέδιο που θα προκύψει από την μελέτη θα είναι ουσιαστικά ένας σκελετός στον οποίο θα βασιστεί και θα χτιστεί το τελικό αποτέλεσμα.

Επιλογή Υλικών: Η έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει την καλύτερη ποιότητα στο επιθυμητό κόστος,ακολουθόντας τις τάσεις με μοναδικές ιδέες και λύσεις ιδανικές για τον χώρο σας.

Κατασκευή: Οι εργασίες όλων των εργολάβων και του προσωπικού επιβλέπονται από την ομάδα διαχείρισης κατασκευής σε καθημερινή βάση για να βεβαιωθείτε ότι η κατασκευή πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ/ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Η ομάδα Διαχείρισης Κατασκευών  χρησιμοποιεί  ψηφιακό ημερολόγιο έργου που αποθηκεύεται σε cloud και βοηθά τις ομάδες να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την υπευθυνότητα του έργου παρέχοντας βελτιωμένη επικοινωνία και τεκμηρίωση του έργου.

Οι καθορισμένοι εκπρόσωποι κατόχων και άλλοι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα δεδομένα του έργου από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.

Ο υπεύθυνος διαχείρισης κατασκευών μας θα καταγράφει καθημερινές αναφορές πεδίου και ασφάλειας ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής καταγραφής πεδίου για κινητά και αυτές οι αναφορές είναι άμεσα προσβάσιμες.

Η χρήση αυτών των εργαλείων διαχείρισης κατασκευής συμβάλλει στη διασφάλιση ποιοτικού ελέγχου σε όλη την ομάδα του έργου.

our capacity

Ανακαίνιση

 Μελέτη – Σχεδιασμός – Κατασκευή – Τοποθέτηση 

Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Εξωτερική ανακαίνιση αποθήκης 

Ανακαίνιση επαγγελματικού εργαστηρίου

Ανακαίνιση καταστήματος

Ακολουθείστε μας

Σχετικά με την SIGMACON

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται  στην καθημερινή  παροχή υπηρεσιών, με αμεσότητα, διαθεσιμότητα, ευελιξία ανταπόκρισης και στόχο την οικοδόμηση διαχρονικών συνεργασιών που επικεντρώνονται  στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος..

Σελιδες

Επικοινωνια