Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία SIGMACON είναι μια κατασκευαστική εταιρεία του 21ου αιώνα που χρησιμοποιεί νέα τεχνολογικά μέσα, εργαλεία και προϊόντα για την επίτευξη των έργων.Δουλεύουμε σκληρά για να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας και να διατηρήσουμε τη συνεργασία μαζί τους.

 Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το έργο, όταν συνεργάζεστε μαζί μας, με την αφοσίωση και την εργατικότητά μας, σας παρέχουμε την ασφάλεια και την πεποίθηση ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Αφουγκραζόμαστε τις ιδέες και τις ανάγκες σας και μαζί με τους πλήρως καταρτισμένους και ασφαλισμένους επαγγελματίες μας και την ομάδα σχεδιασμού, υλοποιούμε για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων για το έργο σας. Αναλαμβάνουμε έργα από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επιλογή των υλικών και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, διασφαλίζοντας ότι τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και ότι εφαρμόζονται οι σωστές διαδικασίες σε όλη την κατασκευή.

Η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από πολυσύνθετες μεταλλικές κατασκευές σε συνδυασμό με τον διαρκή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας καθώς και οι πελάτες μας αποτελούν εχέγγυο ποιότητας και αξιοπιστίας των κατασκευών μας. Οι μεταλλικές κατασκευές συνεχίζουν να αναπτύσσονται καθημερινά χάρη στην εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες μας σε εμάς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η εταιρεία SIGMACON ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών με έργα και μελέτες ανθρωποκεντρικές και ταυτόχρονα σύγχρονες.
. Η εταιρεία μας διερευνά τις άπειρες σχέσεις μεταξύ τέχνης, αρχιτεκτονικής, τόπου, χώρου και ιστότοπου. Τα έργα μας αναπτύσσονται μέσω διαλόγου με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή απάντηση σε κάθε μία από τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Λύσεις σε βιομηχανικές κατασκευές

Η μεταλλική κατασκευή στην βιομηχανία είναι ένα σύνθετο και απαιτητικό έργο με αρκετούς παραμέτρους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά 

Μελέτη & Προϋπολογισμός Έργου

Ο σχεδιασμός και η μελέτη στατικής επάρκειας είναι ικανά να μας πολλαπλασιάσουν την αγοραία αξία του νέου ακινήτου.

εργα σε εξέλιξη

Εμπιστεύσου την έμπειρη ομάδα μας

Προσέγγιση Έργου

Τα τεχνικά έργα διαχειρίζονται με αυστηρό πρόγραμμα και ποιοτικό έλεγχο και σύμφωνα με τους τοπικούς ισχύοντες κανονισμούς και κριτήρια σχεδιασμού. Η εμπειρία της SIGMACON και οι εξελιγμένες μέθοδοι διαχείρισης έργου εφαρμόζονται αποδοτικά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, διασφαλίζοντας την άρτια παράδοση των μελετών και την εντός χρόνου και κόστους παράδοση του έργου.

Κατασκευή

Συνεργασία

Η εταιρεία μας κατέχει έμπειρο διοικητικό προσωπικό, εξειδικευμένους μηχανικούς και υψηλού επιπέδου υπεργολάβους και προμηθευτές όπου και τοποθετεί αναλόγως των απαιτήσεων σε όλα τα έργα, σκοπεύοντας στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτών, ικανοποιώντας πλήρως τους πελάτες της. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση των έργων, επιτυγχάνεται επιπλέον δουλεύοντας σε συνεργασία με τους εκάστοτε τεχνικούς συμβούλους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου.

Τα επιτεύματα μας

+
Υλοποιημένα Έργα
+
Διαχειριστές Έργων
+
Εργαλεία Ανάπτυξης
+
Προϊόντα Καινοτομίας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα

Η ομάδα μας

Μια θέση βρίσκεται εδώ για εσένα. Θα σε βοηθήσουμε να ενταχθείς στην ομάδα μας με απόλυτη συνεργασία, ασφάλεια και ακεραιότητα .

Σχετικα με την SIGMACON

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται  στην καθημερινή  παροχή υπηρεσιών, με αμεσότητα, διαθεσιμότητα, ευελιξία ανταπόκρισης και στόχο την οικοδόμηση διαχρονικών συνεργασιών που επικεντρώνονται  στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος..

Σελιδες

Επικοινωνια